Ricinový olej

4 hodnocení
 
  • 1 z 2
 

Nabízíme v balení: 10, 50 a 100 ml, tmavé lékařské sklo (bez kapátka) 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (3 ks) Skladem (5 ks)
Varianta
Můžeme doručit do
28.2.2019 28.2.2019
55 Kč 90 Kč od 55 Kč    
Značka PUKKY
Kategorie OLEJE
 
INCI:

Ricinový olej, LZS

Země původu:

Indie

Vlastnosti: 

Ricinový olej patří mezi velice hutné, husté oleje. Je vhodný zejména v péči o (nejen) vlasovou pokožku. 

Použití:

Nejlépe olej využijete k podpoře růstu vlasů, ale i řas, obočí a nehtů. Výborně také funguje na masírování jizev.

Teplý ricinový olej vmasírujte do vlasové pokožky a nechte ho vsáknout. Pokud chcete dosáhnout nejlepších výsledků, opakujte tento proces denně (případně obden) alespoň po dobu jednoho měsíce.

Můžete ho také smíchat s arganovým olejem a využít ho jako péči o pleť. Pozor ale, ať ricinový olej neolizujete, má projímavé účinky ;) 

Ricinový olej má komedogenitu stupně 1, arganový olej je na 0. Oba jsou tedy vhodné na péči o pleť, která má sklon k ucpávání pórů.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.