Hodnocení obchodu

5,0 120 hodnocení
Přidat hodnocení
5
119x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora Ivana Krömrová | 28.2.2024
Děkuji paní Hance za skvělé rady a ochotu, bleskové dodání zboží. Určitě budu kupovat pravidelně
Z Avatar autora Zuzana | 23.2.2024
Bylinkové šampony z Natubea je super kvalita, u které mé vlasy a pokožka jásá blahem. Jsem šťastná, že jsem tuto variantu objevila, postupně se mi zvýšil interval mytí až na 2 týdny. Po mytí jsou vlasy hebké a já si už nedokážu představit jinou variantu.
I Avatar autora Ingrid | 2.2.2024
Podporuji přírodní a šetrnou péči o tělo, proto jsem si vybrala tento obchod, kde najdu to, co potřebuji. Zboží bylo doručeno rychle. Předvčírem jsem objednala, dnes doručeno do balíkovny.
E Avatar autora Eva | 31.1.2024
objednávala jsem poprvé, jsem spokojena jak s komunikací obchodu, tak s dopravou, vše proběhlo velmi rychle a hladce, produkty ohodnotím později po vyzkoušení
H Avatar autora Hanka | 23.1.2024
Jsem vwlmi spokojená s važimi produkty
R Avatar autora Radka | 12.1.2024
5 *, vzdy vse perfektni, velikou vyhodou je, ze damy ochotne a mile poradi s vyberem
P Avatar autora Petra | 11.1.2024
Velice spokojená, děkuji
EK Avatar autora Eva Kraus | 8.1.2024
S obchodom a službou dodania som spokojná super, produkt som zatiaľ nevyskúšala, ale recept podľa Instagramu áno. Zaujali ma vlasy pani Hanky, krásne a zdravé 🌹
K Avatar autora Kristina | 3.1.2024
Naprostá spokojenost
V Avatar autora Veronika | 2.1.2024
Zdravím všechny,jsem maximálně spokojená s e-shopem Hanky. Objevila jsem směs bylin Cashi, která je naprosto úžasná. Teď, při posledním nákupu, jsem nové zkusila bylinky na oplach. Už se těším, až balík dorazí. Další úžasná věc na eshopu jsou články plné tipů a rad. V neposlední řadě i Fb skupina je fajn😊😍. Hanko, děkuji za super obchod 🍀❤️
HM Avatar autora Hana Moneam (Administrátor) 3.1.2024
Dobrý den, Verunko, moc díky za nádhernou zpětnou vazbu. Jsem moc ráda, že jste spokojená s produkty i s naším e-shopem. Děkujeme. Hanka
M Avatar autora Marie | 14.12.2023
Maximální spokojenost
IK Avatar autora Ivana Kovářová | 12.12.2023
Bohužel do dnešního dne jsem objednané zboží neobdržela
K Avatar autora Karin | 12.12.2023
L Avatar autora Lidmila | 10.12.2023
Jsem spokojena, delate to dobre. Preju vse dobre. L.Š.
M Avatar autora Michaela | 28.11.2023
M Avatar autora Marie | 27.11.2023
Dostalo se mi skvělé rady během chvilky. Ráda se sem budu kdykoli vracet ☺️ milá příjemná paní. Určitě po Vánocích, až výrobky vyzkouším ( Ježíšek teprve přijde😃), napíšu hodnocení na každý z nich. Mockrát děkuju.
K Avatar autora Kristýna | 9.11.2023
Odebírám hlavně hennu a indigo, které si míchám podle potřeby a hlavně henna je skvělá. Také testuju přípravky od yenny na pleť a jsem zatím také spokojená...
P Avatar autora Petra | 27.10.2023
Skvělý obchod.Budu se do něj ráda vracet na super zdravé produkty na vlasy.Chci změnit péči o vlasy na přírodní bázi.Paní Hanka je moc sympatická a ráda se vším poradí.Balíček mi přišel následující den od objednání.Velká spokojenost.
R Avatar autora Radka | 25.10.2023
Doporucuji. Vzdy ochotne poradi, rychle odeslou objednane zbozi. Levandulova voda je top.
J Avatar autora Johanka | 2.10.2023

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 120