Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
Přidat hodnocení
5
125x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jaroslava | 18.6.2024
I Avatar autora Ivana | 13.6.2024
Vše perfektní 👍
I Avatar autora Ingrid | 23.5.2024
Maximálna spokojnosť. Kvalitné produkty, rýchlosť, profesionalita, odbornosť, ľudský prístup.
T Avatar autora Tulsí | 21.5.2024
Dobrý den, velice si cením toho že jste se do toho pustila a objevila zapomenuté techniky jak si žít a ‘’mýt’’ Už nejakou dobu me nebaví komerční chemické sampony a cítim že potrebujú zmenu. Objednala jsem si startovací sadu a doufala, ze oni kromě obecné knihy ( kde je spoustu zajmavych informaci) bude i konkrétní a prakticky návod jak užívat jednotlivé produkty obsazené v balíčku. Přesný postup pro konkrétní produkty. Bohužel nemám finance na to kupovat si kurz za daně peníze a s malými dětmi ani moc času někde hledán informace. Myslím ze balíček za Cca 1500 by si zasloužil jasný a konkrétní postup. Mám za sebou 1. mytí a vlasy jsou velmi příjemné ( jen bohužel nevím co s produkty dal)
N Avatar autora Nataša | 17.5.2024
Podporujem prírodnú a šetrnú starostlivosť o telo,a vlasypreto som si vybrala tento obchod, kde nájdem to, čo potrebujem. Tovar bol doručený rýchlo. Predvčerom som objednala, dnes doručené do balíkovne,moje jemné a riedke vlasy potrebujú šetrné starostlivosť, tak idem čarovať
LS Avatar autora Lubica Schimmerová | 22.4.2024
S Avatar autora Silvie | 11.4.2024
Nakupuji zde po nekolikate vzdy vše perfektní
IK Avatar autora Ivana Krömrová | 28.2.2024
Děkuji paní Hance za skvělé rady a ochotu, bleskové dodání zboží. Určitě budu kupovat pravidelně
Z Avatar autora Zuzana | 23.2.2024
Bylinkové šampony z Natubea je super kvalita, u které mé vlasy a pokožka jásá blahem. Jsem šťastná, že jsem tuto variantu objevila, postupně se mi zvýšil interval mytí až na 2 týdny. Po mytí jsou vlasy hebké a já si už nedokážu představit jinou variantu.
I Avatar autora Ingrid | 2.2.2024
Podporuji přírodní a šetrnou péči o tělo, proto jsem si vybrala tento obchod, kde najdu to, co potřebuji. Zboží bylo doručeno rychle. Předvčírem jsem objednala, dnes doručeno do balíkovny.
E Avatar autora Eva | 31.1.2024
objednávala jsem poprvé, jsem spokojena jak s komunikací obchodu, tak s dopravou, vše proběhlo velmi rychle a hladce, produkty ohodnotím později po vyzkoušení
H Avatar autora Hanka | 23.1.2024
Jsem vwlmi spokojená s važimi produkty
R Avatar autora Radka | 12.1.2024
5 *, vzdy vse perfektni, velikou vyhodou je, ze damy ochotne a mile poradi s vyberem
P Avatar autora Petra | 11.1.2024
Velice spokojená, děkuji
EK Avatar autora Eva Kraus | 8.1.2024
S obchodom a službou dodania som spokojná super, produkt som zatiaľ nevyskúšala, ale recept podľa Instagramu áno. Zaujali ma vlasy pani Hanky, krásne a zdravé 🌹
K Avatar autora Kristina | 3.1.2024
Naprostá spokojenost
V Avatar autora Veronika | 2.1.2024
Zdravím všechny,jsem maximálně spokojená s e-shopem Hanky. Objevila jsem směs bylin Cashi, která je naprosto úžasná. Teď, při posledním nákupu, jsem nové zkusila bylinky na oplach. Už se těším, až balík dorazí. Další úžasná věc na eshopu jsou články plné tipů a rad. V neposlední řadě i Fb skupina je fajn😊😍. Hanko, děkuji za super obchod 🍀❤️
HM Avatar autora Hana Moneam (Administrátor) 3.1.2024
Dobrý den, Verunko, moc díky za nádhernou zpětnou vazbu. Jsem moc ráda, že jste spokojená s produkty i s naším e-shopem. Děkujeme. Hanka
M Avatar autora Marie | 14.12.2023
Maximální spokojenost
IK Avatar autora Ivana Kovářová | 12.12.2023
Bohužel do dnešního dne jsem objednané zboží neobdržela
K Avatar autora Karin | 12.12.2023

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 127