Hodnocení obchodu

5,0 45 hodnocení
Přidat hodnocení
5
44x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Ivana | 24.11.2020
Mám velice specifické vlasy a paní Hana v kadeřnictví vždy věděla, jak na ně. Naprosto jí důvěřuji a nezklamala mě ani prostřednictvím e-shopu. Skvěle poradila a zásilka přišla obratem po objednání.
J Avatar autora Jana | 20.11.2020
Maximální spokojenost. Používám mouky, bylinky a jíl na mytí vlasů i těla. Výborné, inspirující články. Moc děkuji. Jana
ŠB Avatar autora Šárka Bastlová | 9.11.2020
Jsem nadšená !!!!! Už nic jiného nehledám, v tomto obchodě jsem zakotvila. Naprostá profesionalita ve svém oboru v péči o vlasy a tělo přírodní cestou. Spokojená Šárka
M Avatar autora Monika | 3.11.2020
Z obchodu jsem objednávala poprvé a určitě ne naposled, milé balení, vše dorazilo rychle a v pořádku. Ajurvédské bylinky jsou skvělé, mám je nově a hned po prvním použití jsem jim propadla, ještě jsem objednávala bylinný oplach na vlasy a dali mi jako malý dáreček menší pytlíček s bylinkami na čaj či oplach, moc mě to potěšilo. Vzala jsem si bylinek radši rovnou celé kilo aby vydrželo déle, ale uvidíme, zda si nedoplním zásoby ještě o nějaké jiné druhy. :)
J Avatar autora Jana | 23.10.2020
Mám atopický ekzém a nemohu používat běžnou kosmetiku. Vyzkoušela jsem Vaše přírodní barvy na vlasy a jsem nadšená. Nejenže barva je moc hezká (teď jsem zkoušela hendigo), ale pro mě důležitější věc, vůbec nedráždí pokožku, naopak velice zklidňuje. Rozhodně doporučuji. U této přírodní barvy už zůstanu, je to pro mě přesně to pravé.
L Avatar autora Lucka | 19.10.2020
Zásilka dorazila rychle, vše naprosto bez problému. Kupuji zde hennu lawsonia inermis a jsem úplně spokojená :-) Používám půl roku a rozhodně u ní nadále zůstanu :-) Děkuji a přeji ať se Vám daří :-)
Š Avatar autora Šárka | 22.9.2020
Zásilka přišla rychle a v poradku.Diky
E Avatar autora Ester | 11.9.2020
Z Avatar autora Zuzka | 8.6.2020
Poté,co jsem vyzkoušela už všechny možné komerční šampony a vlasy stále mastné jsem už nevěděla,co vyzkoušet. Ajurvedskym bylinkám jsem moc nevěřila,ale! Jsem velmi ráda,že jsem na základě recenzí přece jen vyzkoušela, jsem mile překvapena, umývám vlasy 2x týdně,což je pro bylo nemyslitelné a vlasy jsou hebké a lesklé.
L Avatar autora Lucie | 11.5.2020
moc děkuji za zásilku.. vše bylo krásně a šetrně zabalené + citát, který zahřeje na duši :) už se moc těším až si umyji vlasy ajurvédskými bylinkami, na které jsem slyšela samou chválu.. je mi líto, že nebydlím blíž Praze, jinak bych se už dávno objednala k paní Haně do kadeřnictví :( ještě jednou děkuji a ať se Vám daří..
M Avatar autora Markéta | 9.5.2020
Jsem moc spokojená, rouska byla pekna a delala jsem si chmelovy oplach a vlasy byly pekne a trochu natuzene a mydlo Amla taky super, obchod mohu jenom doporucit
D Avatar autora Daniela | 8.4.2020
V obchodě kupuji Růžovou vodu a Indian Natural Hair care Cassiu a Amlu a tuhý šampon Amla s vanilkou. Nabízené produkty jsou kvalitní, bez chemie, balené s láskou k přírodě. Objednávka je vždy rychle a kvalitně vyřízena. K používaným výrobkům přidávám k využití recenzi: https://www.my3vtom.cz/prirodni-barveni-a-pece-o-vlasy-s-indian-natural-hair-care/
T Avatar autora Tereza | 6.4.2020
Moc dekuji, zbozi nachystano raz dva a pani Marcela mi neskutecne poradila, bez ni bych s tim nezacala, dekuji! ❤
D Avatar autora Dana | 13.2.2020
Rychlé dodání , maximální spokojenost s objednanými výrobky
D Avatar autora Darina | 5.2.2020
Rychlé dodání, perfektní zboží, milá komunikace a především láska k přírodě. Děkuji
K Avatar autora katka25 | 22.1.2020
velka spokojenost s velkym balenim :) je to krasna krabice, kterou v koupelne nemusim "maskovat". dekuji.
J Avatar autora Jarmila | 6.1.2020
Velká spokojenost se zbožím, dodací lhůtou, přístupem, poradenstvím, no prostě *****
K Avatar autora Katka | 3.1.2020
Jsem maximálně spokojená. Šampony jsem asi před 3 měsíci zahodila a vracet se k nim rozhodně nebudu. Myju si vlasy bylinami od Vás a mám po problémech. :-) Děkuju a držím Vám palce.
M Avatar autora Miroslava | 24.10.2019
Maximální spokojenost,rychlost dodání,skvělý sortiment
Avatar autora | 10.10.2019
Rychlost, pečlivost, profesionalita a milá komunikace❤️

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 45

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.