Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Miroslava | 24.10.2019
Maximální spokojenost,rychlost dodání,skvělý sortiment
Avatar autora | 10.10.2019
Rychlost, pečlivost, profesionalita a milá komunikace❤️
Avatar autora | 9.10.2019
+ Pomohou s výběrem
+ Rychle dodani
+ Dáreček
+ Super přístup

E-shop kde vám poradí a rychlé dodání :+) za mě top
Avatar autora | 6.10.2019
+ rýchle a bezproblémové dodanie
+ skvelý sortiment, presne podla mojho gusta

Avatar autora | 6.10.2019
+ Vše v naprostém pořádku, rychle dodání :-).

Avatar autora | 17.9.2019
+ přírodní produkty vlasové kosmetiky
+ koncepce prodejce
+ výborná komunikace
+ poradna
+ ochota

určitě doporučuji zde nakupovat
Avatar autora | 8.9.2019
+ Super komunikace, vstřícnost, rychlost... :-)

Avatar autora | 8.9.2019
+ Kvalitní sortiment
+ Rychlé dodání
+ Výborný zákaznický servis

Avatar autora | 7.9.2019
+ Rychlé dodání, skvělá komunikace, přehledný e-shop

Avatar autora | 4.9.2019
+ Rychlost, solidnost (platba předem, vše OK)

Avatar autora | 28.8.2019
+ Rychla dodaci doba
+ Příjemná domluva
+ Skvěle poradenství

Avatar autora | 28.8.2019
+ velmi dobrá komunikace s majitelkou e-shopu
+ kvalitní produkty
+ možnost se poradit v Natubea skupině na FB

Avatar autora | 27.8.2019
+ Rychle zpracovaná objednávka
+ Doprava Zásilkovnou, platba GoPay

Jsem spokojená, objednávka byla rychle vyřízena, platba přes GoPay a doprava Zásilkovnou je velká výhoda.
Avatar autora | 5.8.2019
+ Kvalitni produkty
+ Výborná, přátelská komunikace
+ Rychlost odeslání zboží
+ Skvělé řešení nastalého problému
+ Dárek v balíčku
+ Osobní přístup k zákazníkovi

V NatuBea nakupuji moc ráda, protože kromě skvělých produktů mají ten nejlepší přístup k zákazníkovi, s jakým jsem se kdy setkala. Paní Hanka u objednávek přemýšlí i za zákazníka, čímž mi, jak se říká, vytrhla trn z paty, a do balíčku přidala chybějící věc jako dárek. Na krabici vždy napíše ručně psaný vzkaz či poděkování, což v dnešní uspěchané a odosobněné době potěší. Jde vidět, ze svoji práci děla opravdu s láskou.
Avatar autora | 5.8.2019
Skvělý obchod s přidanou hodnotou. Spoustu užitečných rad a Hanka, která vždy s ochotou a laskavostí poradí. K nákupu jsem navíc dostala dáreček.
Avatar autora | 5.8.2019
Do obchodu se vracím vždy moc ráda. Paní Hanka je užásná a její výrobky miluji
Avatar autora | 21.7.2019
+ Osobní jednání a zákaznický servis na jedničku. Jsem spokojená :)

Avatar autora | 17.7.2019
Vše v naprostém pořádku, zboží řádně zabaleno a rychle doručeno. Krásný dáreček v podobě voňavého parfému, který jsem si zamilovala jak bonus. Vřele všem doporučuji a moc děkuji Martina
Avatar autora | 17.7.2019
v miste bydliste
Avatar autora | 15.6.2019
+ Nejvíce mi vyhovuje osobní přístup a znalosti majitelky eshopu. Líbí se mi její ucelený přístup k přírodní péči a oceňuji její profesionalitu.

miluji tento eshop, je profesionální, lidský a flexibilní

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 27

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.