Hodnocení obchodu

5,0 69 hodnocení
Přidat hodnocení
5
68x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jolana | 22.11.2022
Skvělá komunikace, podpora. Těším se na Velký průvodce živou péčí. Děkuju.
MT Avatar autora Marie Tobiášová | 28.10.2022
Jedinečný obchod, skvělá a zapálená majitelka, Hanka. Mohu vřele doporučit kurz "Živá péče". Mám jemné vlasy a před živou péčí jsem jich měla i velmi málo. Nyní, 3 měsíce od začátku kurzu mám úplně zklidněnou pokožku hlavy a husté ježaté podrosty. Vlasy si myjí jen 1x týdně a pokaždé je to skvělý zážitek. Stále se učím nové věci a studnice Hančiných informací je snad nevyčerpatelná. Velmi oceňuji Hančinu ochotu vždy poradit a zapojení ingrediencí, které nabízí příroda sama. Děkuji.
Z Avatar autora Zdenka | 18.10.2022
Eshop mohu všem vřele doporučit. Vše probíhá rychle a bez problémů. Od té doby co jsem vyměnila chemické šampony za bylinky jsou moje vlasy na pohled i na dotek o poznání zdravější. Moc děkuji za to co děláte.
L Avatar autora Lenka | 18.10.2022
Skvělý e-shop, skvělá majitelka, úžasné informace.
M Avatar autora Markéta | 12.9.2022
Chemii na vlasy jsem nepoužívala více než rok před tím, než mi kamarádka poradila tyto stránky, ale tehdy jsem s vlasy nebyla spokojená. Nosila jsem je pořád stažené, což jsem brala jsem to jako daň za to, že jsou “bez chemie”. Díky informacím z těchto stránek jsem zjistila jak se o vlasy starat lépe a objednala jsem si zkušební balíček. Od té doby si užívám krásných vlasů a jsem za to paní Hance moc vděčná. Je znát, že obchod vede s láskou.
P Avatar autora Petra | 2.5.2022
Než jsem objednala zboží z e-shopu, využila jsem placené konzultace s Hankou, protože jsem si potřebovala ujasnit, jaké produkty budu pro moje vlasy vhodné. Nakonec jsem si na Hančino doporučení objednala AMSHA bylinky a jsem nadšená. Přes počáteční „odpor“, že to bude komplikované, jsem směs konečně vyzkoušela a vlasy mám fakt krásné. První krůček k Živé péči je za mnou a těším se na další objevování. :)
EK Avatar autora Eva Kopecká | 21.12.2021
I já přidávám to nejpozitivnější hodnocení. Bylinky jsou parádní, zatím zkouším a nejlépe mi asi vyhovuje směs Reeshi. Vlasy opravdu vypadají zdravější. Bála jsem se,že je potom nerozčešu a i bez oplachu jsem je krásně rozčesala. Obrovské díky! Jinak doporučuji i Mýdlo s marockým jílem a krém s meduňkou :-)
K Avatar autora Kamila | 5.12.2021
Koupila jsem tuhý šampon, používám zatím 2 týdny a jsem spokojená. Překvapilo mě že nepotřebuji kondicionér.
J Avatar autora Jana | 16.9.2021
Spokojenost
KB Avatar autora Kamila Bartoňová | 10.9.2021
Zatím jsem si nakoupila takovou menší zasobicku všeho možného, momentálně jsem zkoušela ayurvedske bylinky smichane s lopuchem a jsem nadšená, vlasy jsou hezčí a přišlo mi že mi bylinky vlasy trošku obarvily, nechala jsem působit trošku delší dobu. Také musím moc pochválit chat a celkově reakci obchodu a rychlost dodání i moc hezky zabalenou zásilku. Jsem ještě hrozně zvědavá až vyzkouším světle hnědou hennu (když už jsem ji kdysi zkoušela, vždy to byl odstín dočervena, takže tohle bude moje první hnědá). Rozhodně budu v nákupech pokračovat. Bylinky krásně voní ☺️
PK Avatar autora Pavlína Korbářová | 26.6.2021
Rychle dodané zboží.Pěkný výběr přírodních produktů.Zvažuji mytí No Poo,vzhledem k poškození svých vlasů.Momentálně používám barvení Hennou a díky kvalitním produktům a poradenství jsem velmi spokojena s odstínem.také používám přírodní kondicionér a moc mě pomáhá.Doporučuji všem.
M Avatar autora Michaela | 25.6.2021
V úterý objednáno, ve středu jsem vyzvedávala v Balíkovně. Super rychlost. Před nákupem jsem ještě konzultovala jeden výrobek online na chatu. Okamžitá reakce a skvělé, věcné rady. Takže za mě obrovská spokojenost. Děkuji a určitě doporučuji.
Avatar autora Markéta Šilerová | 10.6.2021
Poprvé jsme si objednala balíček na kudrnaté vlasy. A zůstanu u no poo :) vlasy krásné svěží, lesklé. Měla jsem strach, že to bude časově náročné ale teď si umývám vlasy po5-6 dnech. Takže ve výsledku tím trávím ještě méně času,v minulosti jsem si musela umývat vlasy každý druhý den,byly bez objemu a často mastné. Jinak dodání bylo rychlé, celkově mám z toho eshopu dobrý pocit a těším se na další nákupy.
EC Avatar autora Eva Cohlová | 21.5.2021
velmi rychlé dodání, kvalitní zboží
JZ Avatar autora Jiřina Zlámalová | 31.3.2021
Jsem spokojená. Zboží dorazilo v pořádku, rychle a sice je přírodní péče namáhavější na přípravu a čas, ale zase ten výsledek za to stojí. Vlasy vypadají zdravěji.
RM Avatar autora Romana Muselikova | 18.3.2021
PN Avatar autora Pavla Novosadová | 13.3.2021
Jsem nadšená! Vždy velmi rychlé vyřízení objednávky a úžasné produkty. Nikdy jsem neměla tak pěkné vlasy jako nyní, kdy je barvím jen čistou hennou. A zdá se mi, že i rychleji rostou.. ???? Používám i jíl na mytí vlasů a tuhé šampony a taky velká spokojenost.
V Avatar autora Verča V. | 20.2.2021
Vždy maximální spokojenost.
JN Avatar autora Jaroslava Neumanová | 11.2.2021
Dobrý den, moc ráda zde nakupuji, mám pocit, že na kvalitu a čistotu produktů se můžu 100% spolehnout. Taky mám ale svojí hlavu a zakoupením světle hnědé přírodní barvy jsem si slibovala, že budu mít na vlasech medový odstín hnědé. Jenže jsem neodhadla výsledek na mých prošedivělých středně tmavě hnědých vlasech s odrůstajícím melírem v koncích. Barva byla zářivě oranžovo-červená, byla krásná, ale už tak výraznou barvu vzhledem k věku, mít nechci. Moc děkuji Hance za radu, směs 80% cassie a 20% indiga výraznou rez utlumila a výsledek je skvělý. Moc děkuji! Jarka
JT Avatar autora JOHANA TRNKOVÁ | 19.1.2021
Dobrý den, hned na úvod bych chtěla ohodnotit, že nakupovat v tomto obchodě je prostě a jednoduše výhodné. Čím více množství, tím je lepší cena, ale hlavně ty sáčky jsou topovky. Po otevření se dají zase krásně zavřít a člověk nemusí mít strach, že by se mu bylinky mohly vysypat. Prostě super :-) !

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 69