Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
Přidat hodnocení
5
60x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 16.9.2021
Spokojenost
KB Avatar autora Kamila Bartoňová | 10.9.2021
Zatím jsem si nakoupila takovou menší zasobicku všeho možného, momentálně jsem zkoušela ayurvedske bylinky smichane s lopuchem a jsem nadšená, vlasy jsou hezčí a přišlo mi že mi bylinky vlasy trošku obarvily, nechala jsem působit trošku delší dobu. Také musím moc pochválit chat a celkově reakci obchodu a rychlost dodání i moc hezky zabalenou zásilku. Jsem ještě hrozně zvědavá až vyzkouším světle hnědou hennu (když už jsem ji kdysi zkoušela, vždy to byl odstín dočervena, takže tohle bude moje první hnědá). Rozhodně budu v nákupech pokračovat. Bylinky krásně voní ☺️
PK Avatar autora Pavlína Korbářová | 26.6.2021
Rychle dodané zboží.Pěkný výběr přírodních produktů.Zvažuji mytí No Poo,vzhledem k poškození svých vlasů.Momentálně používám barvení Hennou a díky kvalitním produktům a poradenství jsem velmi spokojena s odstínem.také používám přírodní kondicionér a moc mě pomáhá.Doporučuji všem.
M Avatar autora Michaela | 25.6.2021
V úterý objednáno, ve středu jsem vyzvedávala v Balíkovně. Super rychlost. Před nákupem jsem ještě konzultovala jeden výrobek online na chatu. Okamžitá reakce a skvělé, věcné rady. Takže za mě obrovská spokojenost. Děkuji a určitě doporučuji.
Avatar autora Markéta Šilerová | 10.6.2021
Poprvé jsme si objednala balíček na kudrnaté vlasy. A zůstanu u no poo :) vlasy krásné svěží, lesklé. Měla jsem strach, že to bude časově náročné ale teď si umývám vlasy po5-6 dnech. Takže ve výsledku tím trávím ještě méně času,v minulosti jsem si musela umývat vlasy každý druhý den,byly bez objemu a často mastné. Jinak dodání bylo rychlé, celkově mám z toho eshopu dobrý pocit a těším se na další nákupy.
EC Avatar autora Eva Cohlová | 21.5.2021
velmi rychlé dodání, kvalitní zboží
JZ Avatar autora Jiřina Zlámalová | 31.3.2021
Jsem spokojená. Zboží dorazilo v pořádku, rychle a sice je přírodní péče namáhavější na přípravu a čas, ale zase ten výsledek za to stojí. Vlasy vypadají zdravěji.
RM Avatar autora Romana Muselikova | 18.3.2021
PN Avatar autora Pavla Novosadová | 13.3.2021
Jsem nadšená! Vždy velmi rychlé vyřízení objednávky a úžasné produkty. Nikdy jsem neměla tak pěkné vlasy jako nyní, kdy je barvím jen čistou hennou. A zdá se mi, že i rychleji rostou.. ???? Používám i jíl na mytí vlasů a tuhé šampony a taky velká spokojenost.
V Avatar autora Verča V. | 20.2.2021
Vždy maximální spokojenost.
JN Avatar autora Jaroslava Neumanová | 11.2.2021
Dobrý den, moc ráda zde nakupuji, mám pocit, že na kvalitu a čistotu produktů se můžu 100% spolehnout. Taky mám ale svojí hlavu a zakoupením světle hnědé přírodní barvy jsem si slibovala, že budu mít na vlasech medový odstín hnědé. Jenže jsem neodhadla výsledek na mých prošedivělých středně tmavě hnědých vlasech s odrůstajícím melírem v koncích. Barva byla zářivě oranžovo-červená, byla krásná, ale už tak výraznou barvu vzhledem k věku, mít nechci. Moc děkuji Hance za radu, směs 80% cassie a 20% indiga výraznou rez utlumila a výsledek je skvělý. Moc děkuji! Jarka
JT Avatar autora JOHANA TRNKOVÁ | 19.1.2021
Dobrý den, hned na úvod bych chtěla ohodnotit, že nakupovat v tomto obchodě je prostě a jednoduše výhodné. Čím více množství, tím je lepší cena, ale hlavně ty sáčky jsou topovky. Po otevření se dají zase krásně zavřít a člověk nemusí mít strach, že by se mu bylinky mohly vysypat. Prostě super :-) !
N Avatar autora Nikoleta | 17.1.2021
táto stránka ma motivovala na prechod na No Poo, odvtedy tu aj nakupujem, majiteľka Hanka je skvelá odborníčka. Pozerala som aj na iných eshopoch produkty, ktoré používam, tie sa však s týmto nedajú ani porovnať. Sú tu všetky informácie, ktoré potrebujem a všetky produkty, ktoré potrebujem. :)
JK Avatar autora Jana Khaurová | 4.1.2021
M Avatar autora Martina | 5.12.2020
Na radu paní Hanky jsem si objednala tři balíčky po 100 g - Reeshi, Cashi a Shikakai, abych vyzkoušela, co mi bude vyhovovat. Jsou všechny perfektní, mám z toho moc dobrý pocit. Nejvíc mi asi vyhovuje Reeshi- dodává vlasům největší objem. Jsem naprosto spokojená, vlasy jsou pěkné, zdravé a dobře umyté, voní jako tráva, což je mi příjemné. Myji asi jednou za 6 dní, chce to věnovat tomu trochu času, ale zvykám si.
J Avatar autora Jana | 29.11.2020
Objednávala jsem prvně a i když jsem se trochu bála mytí mých cuchavých kudrnatých vlasů bylinnou moukou, je to úžasné. Vlásky hebké, lesklé a rozčesané úplně hladce. Nádherný pocit :)
I Avatar autora Ivana | 24.11.2020
Mám velice specifické vlasy a paní Hana v kadeřnictví vždy věděla, jak na ně. Naprosto jí důvěřuji a nezklamala mě ani prostřednictvím e-shopu. Skvěle poradila a zásilka přišla obratem po objednání.
J Avatar autora Jana | 20.11.2020
Maximální spokojenost. Používám mouky, bylinky a jíl na mytí vlasů i těla. Výborné, inspirující články. Moc děkuji. Jana
ŠB Avatar autora Šárka Bastlová | 9.11.2020
Jsem nadšená !!!!! Už nic jiného nehledám, v tomto obchodě jsem zakotvila. Naprostá profesionalita ve svém oboru v péči o vlasy a tělo přírodní cestou. Spokojená Šárka
M Avatar autora Monika | 3.11.2020
Z obchodu jsem objednávala poprvé a určitě ne naposled, milé balení, vše dorazilo rychle a v pořádku. Ajurvédské bylinky jsou skvělé, mám je nově a hned po prvním použití jsem jim propadla, ještě jsem objednávala bylinný oplach na vlasy a dali mi jako malý dáreček menší pytlíček s bylinkami na čaj či oplach, moc mě to potěšilo. Vzala jsem si bylinek radši rovnou celé kilo aby vydrželo déle, ale uvidíme, zda si nedoplním zásoby ještě o nějaké jiné druhy. :)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 61

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.